SMS-Lån För Alla

När man är i akut behov av att låna pengar eller när oförutsedda utgifter sker så är det många som letar efter ett smslån som godkänner alla som ansöker om det. En långivare och ett smslån som godkänner alla kan dock vara svårt att hitta men däremot så finns det många långivare som beviljar klart flera ansökningar än vad andra företag inom branschen gör.

Vi har samlat den svenska marknadens bästa smslån med högst beviljningsgrad här hos oss. Du hittar alla dessa i vår lista här på hemsidan och där du snabbt och enkelt ansöker om ditt lån genom att klicka dig in på långivarens annons. Du ansöker helt och hållet anonymt och tryggt och säkert via antingen din dator eller din mobiltelefon.

Även om vi har hjälpt dig på traven genom att lista Sveriges bästa smslån med högst beviljningsgrad här hos oss så rekommenderar vi dig alltid att också jämföra alla dessa lån med varandra, allt för att du ska kunna hitta ett bra lån till en så låg kostnad som det bara är möjligt.

Din ansökan tar högst ett par minuter

Det alla långivare har gemensamt här hos oss är att din låneansökan enbart tar ett par få minuter att fylla i och skicka iväg från din dator eller mobiltelefon. Innan din låneansökan skickas iväg så får du signera din ansökan med ditt Bank ID eller din Mobila bank ID, beroende på om du ansöker från din dator eller din mobil, detta för att kunna verifiera att just du är du och ingen annan.

Du får svar på din ansökan antingen direkt på din datorskärm eller din mobilskärm, vissa långivare väljer istället att skicka ut ditt besked via E-post och även här så är beskedet direkt.

Snabba utbetalningar direkt till kontot

Alla smslån med hög beviljningsgrad som du kan hitta här hos oss har riktigt snabba utbetalningar. Vill du ha dina pengar snabbast möjligt så ska du välja en långivare hos oss som erbjuder direkt utbetalning till kontot, du har i sådana fall dina pengar inom 15 minuter.

För att direkta utbetalningar ska vara möjliga så behöver du och långivaren vara kunder i samma bank, du behöver ha en Mobil bank ID eller Bank ID och du behöver ansöka om ditt lån under långivarens ordinarie öppettider. Då många långivare ofta jobbar under stor arbetsbelastning så är det också bra att inte vänta med sin ansökan just innan kontoret stänger för dagen eller just innan arbetsveckan håller på att ta slut. Var helt enkelt ute i god tid med din ansökan under veckans första dagar och skicka gärna in din ansökan innan lunchtid för att vara på den säkra sidan.

Smslån utan UC

Att låna utan att långivaren gör sina kreditupplysningar hos Upplysningscentralen (UC), kan ha flera fördelar, främst om man som låntagare har en lägre kreditvärdighet. När långivaren hos oss inte gör sina kreditupplysningar hos UC så gör dessa de istället hos Bisnode eller Creditsafe.

När du går igenom vår lista här på sidan så kommer du väldigt enkelt att kunna se vart varje respektive långivare gör sina kreditupplysningar. Enligt kreditupplysningslagen (KuL) så måste banker och långivare alltid i samband med en låneansökan ställa en kreditupplysning till det kreditupplysningsföretag som man samarbetar med.

Smslån med betalningsanmärkningar

Även om man inte kan säga att det finns något eller några särskilda smslån som godkänner alla så finns det ändå flera långivare som accepterar att man som låntagare har en lägre kreditvärdighet. En lägre kreditvärdighet kan innehålla flera olika saker som lägre inkomst, flera kreditupplysningar, många dyra lån och inte minst en eller flera betalningsanmärkningar.

Det närmaste som man kan komma ett smslån som godkänner alla är att finna ett smslån och en långivare som accepterar att du har flera registrerade betalningsanmärkningar. Du hittar flera långivare här på vår sida som accepterar att du som låntagare har betalningsanmärkningar.

Om det inte framgår i vår lista hur många betalningsanmärkningar som en långivare kan accepterar så rekommenderar vi dig alltid att kontakta långivarens kundtjänst och höra efter innan du skickar in din ansökan. Genom att göra detta så riskerar du heller inte att ansöka helt i onödan och du riskerar heller inte att belasta din kreditvärdighet på ett negativt sätt.

När det gäller betalningsanmärkningar så är det vanligt att många långivare har som regel att en betalningsanmärkning behöver vara mellan 6–12 månader gammal för att de ska kunna bevilja dig ditt lån. Har du betalningsanmärkningar som är registrerade tidigare än detta så är det i princip omöjligt att få sin ansökan godkänd. Även här så rekommenderar vi dig att på förhand höra efter med långivarens kundtjänst gällande vilka krav och villkor det är som gäller.

Smslån utan ränta

Ett räntefritt lån är något som flera långivare hos oss också kan erbjuda dig. För att du ska kunna få låna utan ränta så behöver du vara en helt ny kund hos långivaren. När du lånar utan ränta så gör du alltid det under en viss tid av lånets löptid, ett smslån utan ränta har också vanligtvis väldigt korta återbetalningstider vilket också är bra att veta om. Vidare så är oftast smslån räntefria understigande ett visst lånebelopp. Det är oftast mindre belopp från någon femhundring och upp till ca 5000 kr som kan lånas utan ränta, även här så varierar de möjliga lånebeloppen mellan de olika långivarna.

Missa heller inte att undersöka om lånet har några övriga administrativa kostnader, detta är vanligtvis så då det är enda möjligheten för långivaren att faktiskt tjäna några pengar på att låna ut pengar utan ränta till dig. I vår lista så ser vilka lån som erbjuds utan ränta. Det finns inget smslån som godkänner alla att låna utan ränta, vilket gör att de även här är viktigt att jämföra långivare innan du bestämmer dig.

Låna till vad du vill

Ett smslån är ett lån utan säkerhet som är avsett för privat konsumtion. Detta innebär att du inte behöver berätta för långivaren vad du önskar låna pengar till. När du väl har fått ditt smslån accepterat så väljer du själv vad du vill nyttja pengarna till helt enkelt. Det är klokt att bara låna pengarna om du absolut behöver dom och du behöver även vara på det klara med att du kan betala tillbaka lånet när det väl är dags. Hos många långivare så kan du även skjuta fram din betalning av fakturan, som vanligast längst i en månads tid. Väljer du att förlänga ditt lån så tar långivaren ut en viss kostnad för detta och du får även en ny faktura skickad till dig med ett nytt förfallodatum.

Innan du ansöker om ditt smslån

Att bara låna pengar som man verkligen behöver och som man kan klara av att betala tillbaka gäller precis lika mycket för smslån som det även gör för alla andra lånetyper. Var även noga med att inte dra på dig onödiga förseningsavgifter eller betalningsanmärkningar som enbart leder till en onödig negativ lånecirkel som kan vara svår att ta sig ur och som även kan leda till ekonomiska svårigheter på sikt.

Även om det inte finns något smslån som godkänner alla så har vi precis som vi varit inne på tidigare, listat de smslån med högst beviljningsgrad här hos oss. Trots detta så är det bra att vara selektiv och att enbart välja ut ett till ett par bra smslån att ansöka om här genom vår hemsida, detta p.g.a. den kreditupplysning som alltid tas. För varje enskild kreditupplysning som tas på dig så minskar du annars dina möjligheter att få ditt lån, dessutom så kan det även påverka din räntekostnad tillsammans med övriga villkor som du kan få på ditt smslån.