Comboloan privatlån

Om du behöver ett privatlån för att finansiera dina projekt eller behov, kan Comboloan vara rätt val för dig. Comboloan är en låneförmedlare som samarbetar med flera ledande långivare för att hitta det bästa lånealternativet för just dig och din ekonomi.

Ansök enkelt om Comboloan privatlån

Hos Comboloan kan du ansöka om privatlån enkelt och snabbt. Du behöver inte fylla i komplicerade ansökningsformulär eller vänta på svar i flera dagar. Istället använder Comboloan moderna teknologier som Mobilt BankID för att göra ansökningsprocessen smidig och snabb. Du kan få svar på din ansökan inom 24 timmar, och det är helt kostnadsfritt att ansöka om privatlån genom Comboloan.

Att ansöka om Comboloan Privatlån är en enkel och smidig process. Här är en lista över stegen för att ansöka om ett privatlån genom Comboloan:

 1. Besök Comboloans hemsida och klicka på ”Ansök nu” på sidan för privatlån.
 2. Fyll i ansökningsformuläret med personliga uppgifter såsom namn, adress, inkomst och syfte med lånet.
 3. Identifiera dig med Mobilt BankID för att verifiera din identitet.
 4. Välj det lånebelopp och återbetalningstid som passar dina behov.
 5. Jämför låneerbjudanden från flera långivare och välj det alternativ som passar dig bäst.
 6. Godkänn och skicka in din ansökan.
 7. Du får svar på din ansökan inom 24 timmar och pengarna sätts in på ditt bankkonto inom några bankdagar efter att du accepterat låneerbjudandet.

Det är viktigt att notera att du behöver vara minst 18 år gammal och ha en fast inkomst för att ansöka om Comboloan Privatlån. Du behöver också ha en god kreditvärdighet för att få godkänt på din ansökan.

Jämför olika låneerbjudanden

Genom att samarbeta med flera ledande långivare kan Comboloan hjälpa dig att jämföra olika låneerbjudanden och hitta det bästa alternativet för dig. Du behöver inte oroa dig för att jämföra olika lån själv eller förhandla med olika banker. Istället gör Comboloan det tunga arbetet åt dig och presenterar olika alternativ baserat på dina ekonomiska förutsättningar.

Här är några detaljerade sätt som Comboloan jämför låneerbjudanden:

 • Ränta: Comboloan jämför räntorna från flera olika långivare för att hitta det lägsta möjliga räntan för ditt privatlån. Genom att hitta det lägsta räntan kan du spara pengar på lång sikt.
 • Villkor: Comboloan granskar villkoren för varje låneerbjudande, inklusive eventuella avgifter och villkor för återbetalning. De tittar på exempelvis förhandsavgifter eller andra dolda kostnader som kan påverka totalkostnaden för ditt lån.
 • Lånebelopp och återbetalningstid: Comboloan hjälper dig att hitta lån med det belopp och den återbetalningstid som passar dig bäst. Du kan välja lånebelopp upp till 500 000 kr och återbetalningstider från 1-15 år.
 • Kreditvärdighet: Comboloan bedömer din kreditvärdighet och matchar dig med långivare som är mest benägna att godkänna din ansökan och ge dig de bästa låneerbjudandena.
 • Kundservice: Comboloan arbetar endast med seriösa och pålitliga långivare som erbjuder god kundservice och support. Detta säkerställer att du får den hjälp och support du behöver när du behöver det.

Genom att använda sig av dessa faktorer kan Comboloan hjälpa dig att jämföra olika låneerbjudanden och hitta det bästa privatlånet för dina behov och önskemål. Comboloan gör det tunga arbetet åt dig, så att du kan fokusera på att hitta det lån som passar just dig och din ekonomiska situation.

Få personlig rådgivning hos Comboloan

När du ansöker om privatlån genom Comboloan får du också personlig rådgivning från erfarna låneexperter. Du kan få svar på dina frågor om lån, räntor och villkor och få professionell hjälp att välja det bästa alternativet för dig. Comboloan arbetar för att skapa en trygg och säker process för alla kunder.

Comboloan privatlån erbjuder flexibla lånemöjligheter

Comboloan erbjuder flexibla lånemöjligheter för att passa dina behov och önskemål. Du kan ansöka om lån upp till 500 000 kr med återbetalningstider mellan 1-15 år. Det finns också möjlighet att betala av ditt lån i förtid om du vill det.

Privatlån från Comboloan kan användas till mycket

Comboloan Privatlån kan användas till en mängd olika ändamål för att finansiera dina projekt och behov. Här är några exempel på vad du kan använda Comboloan Privatlån till:

 • Bil: Om du behöver finansiera köpet av en bil kan Comboloan Privatlån vara ett alternativ för dig. Du kan ansöka om ett lån som täcker hela eller delar av bilens värde och sedan betala tillbaka lånet över tid.
 • Båt: Om du vill köpa en båt kan Comboloan Privatlån hjälpa dig att finansiera det. Det kan vara ett bra alternativ om du inte vill betala hela köpet direkt ur egen ficka.
 • Renovering: Om du behöver renovera ditt hem kan Comboloan Privatlån vara ett sätt att finansiera det. Du kan ansöka om ett lån som täcker kostnaderna för renoveringen och sedan betala tillbaka lånet över tid.
 • Samla lån & krediter: Om du har flera mindre lån och krediter kan Comboloan Privatlån hjälpa dig att konsolidera dem till ett enda lån. Detta kan göra det enklare att hålla koll på dina utgifter och betalningar och ge dig en bättre överblick över din ekonomi.

Sammanfattningsvis kan Comboloan Privatlån användas till en mängd olika ändamål, från att finansiera ett bil- eller båtköp till att renovera ditt hem eller konsolidera dina lån och krediter. Det är enkelt att ansöka om ett lån genom Comboloan och du kan få personlig rådgivning för att hitta det bästa alternativet för dig.

Comboloans grundkrav:

 • Du måste ha fyllt 18 år
 • Inkomst minst 10 000 kr/månad
 • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden
 • Vara folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år
 • Betalningsanmärkningar är okej

Lånevillkor

Lånebelopp 50,000 – 500,000 SEK
Lånets löptid 1 – 15 år
Ränta 2.95 – 25.95 %
Effektiv ränta 3.04 – 30.06 %
Ålderskrav 18 – 75
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 120,000 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 0 SEK
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 250 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 6.55% och 0 kr i uppläggningsavgift blir den effektiva räntan 6,70%. Totalt belopp att betala: 341 400 kr. Månadskostnad: 2 845 kr fördelat på 120 betalningstillfällen.

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Comboloan AB
Org. nr 559040-7291
Adress Drabantvägen 44, 132 47 Saltsjö-Boo
Telefon 0703-427690
Email info@comboloan.se

Kundservice öppettider

Måndag – Fredag 09:00 – 16:00

Minsta lånebelopp:
10 000 kr
Största lånebelopp:
500 000 kr
Låneperiod:
1 - 15 år
Ränta:
2,95 - 25,95 %
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 år
Inkomst:
10 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 0 kr. Inkomstkrav: 10 000 kr. Kreditupplysning via UC. 15 anslutna långivare. Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 250 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 6,55% och 0 kr i uppläggnings-/avi­avgift blir den effektiva räntan 6,70%. Totalt belopp att betala: 341 400 kr. Månadskostnad: 2 845 kr fördelat på 120 betalningstillfällen. Bolån: Ett bolån på 2 000 000 kr med ränta 1,13% (1,14% effektiv ränta) med en bindningstid på 3 månader. Ett bostadspris på 4 000 000 kr och en kontantinsats på 50 %, månadsvis betalning via autogiro (totalt 600 avbetalningar) och återbetalningstid 50 år. Totalt ger detta en månadskostnad om 5 216 kr (inkl. amortering om 3 334) och en total kreditkostnad om 2 565 998 kr utan hänsyn till eventuellt skatteavdrag.
Övriga krav: