Om Lenders

Om oss

Lenders har funnits sedan 2008 och vi arbetar för att och lista de bästa låneföretagen på den svenska lånemarknaden. Vi arbetar utifrån ett oberoende perspektiv och prioriterar först och främst att lista långivare som erbjuder låga avgifter och schyssta lånevillkor.

Vilka aktörer listar vi?

Långivare som erbjuder:

  • Låga avgifter och räntor
  • Kostnadsfri ansökan
  • Flexibel återbetalning
  • Enkel & navigerbar webbplats
  • Tydliga besked

Lenders är en av Sveriges största sidor där du kan jämföra olika lån. Syftet med Lenders är att hjälpa dig hitta så förmånliga lån och krediter som möjligt. Du kan jämföra olika sorters lån från de flesta svenska långivarna på marknaden Jämför lån och hitta de lån som ger dig bäst lånevillkor.

Hur vi arbetar

Självklart kostar det inget extra att hitta lån via oss utan du betalar samma ränta och avgifter som om du går direkt till låneföretaget. Vi får provision av låneföretagen för de lån vi förmedlar och den kostnaden tas ur företagens marknadsföringsbudget som annars går till annonsering. Vårt mål är att du som besökare enkelt ska kunna jämföra lån och hitta de bästa lånen.

Vi strävar efter att hänvisa till olika långivare på ett så enkelt sätt som möjligt så du lätt kan välja ett lämpligt lån. Detta innebär bland annat att vi listar den mest väsentliga informationen om varje långivare. Mer information hittar du på låneföretagens egna hemsidor.

Läs mer om Victoria som är skribent samt innehållsansvarig på lenders.se.

Besök oss på Facebook.

Kontakta oss gärna om du undrar något!