Smslån utan UC
# Långivare Lånebelopp Löptid Kostnad att låna 3000 kr Läs recension Ansök
1 ferratum 1000 - 35000:- 30 dagar / flexibel Räntefri kontokredit i 30 dagar Ferratum Ansök
2 monetti 1000 - 20000:- Flexibel Flexibel Monetti Ansök
3 Credway logo 1000 - 30000:- Flexibel 65:- Credway Ansök
4 Loanstep 3000 - 5000:- Flexibel Gratis i 14 dagar Loanstep Ansök
5 Kredit 365 logo 2000 - 5000:- 30 dagar 491:- Kredit 365 Ansök

Lån med alternativ kreditupplysning

Att låna pengar online innebär att många olika beslut behöver tas. Lån utan UC innebär att Upplysningscentralen inte används i första hand för att säkerställa din betalningsförmåga som låntagare. Att Upplysningscentralen inte används innebär dock inte att ingen kreditupplysning tas, utan i de flesta fall används helt andra källor för att hämta in informationen. På denna sida samlar vi smslån och snabblån utan UC. Här hittar du fler alternativ när du är i behov av ett snabbt lån.

Varför låna pengar utan UC?

Eftersom Upplysningscentralen (UC) är den traditionella och äldsta aktören som gör kreditkontroller och upplysningar i Sverige kan det ibland vara en fördel att använda andra informationskällor. Långivare som använder övriga kreditkontroller är lika mån om att lånet återbetalas. Men eftersom betalningsförmåga kan bestämmas på flera olika sätt finns dessa alternativ.

Smslån till rätt pris

Att låna pengar är idag inget ovanligt alls. Att teckna mindre så kallade smslån eller snabblån blir även det vanligare för varje år som går. Men eftersom dessa typer av snabba lån och tillfälliga krediter kan vara kostsamma vill vi på Lenders tipsa om flera bra och billiga lån. Ett antal aktörer och kreditgivare sticker ut och erbjuder lån till förmånliga villkor trots att ingen UC tas vid ansökan.

Låna pengar utan UC