Lån med utbetalning året runt

Akuta situationer och händelser kan hända oss alla och som kan göra att vi också kan behöva låna pengar under dygnets alla timmar och även under veckans alla dagar. Lån med utbetalning dygnet runt är något som allt flera långivare har börjat att kunna erbjuda sina kunder, allt för att kunna tillgodose det allt större behovet hos kunderna för denna tjänst.

För att hjälpa dig på traven som behöver lån med utbetalning dygnet runt så har vi samlat alla långivare i Sverige här hos oss och som kan erbjuda dig detta. Allt för att du som är i ett akut behov att låna pengar snabbt också ska kunna få hjälp med detta.

Alla långivare som du kan hitta här på vår hemsida är långivare som står under statlig tillsyn av Finansinspektionen. För dig som kund så betyder detta att du alltid kan känna dig trygg och säker oberoende av vilket eller vilka lån du än väljer ut här hos oss.

Välj lån med utbetalning dygnet runt som passar dig bäst

För dig som har hamnat i en situation där du behöver låna pengar omgående och oavsett tid på klockan eller dag i veckan så finns det ett par olika alternativ att välja mellan. Du kan exempelvis ansöka om en kredit hos en utvald långivare på förhand, detta görs i sådana fall i form av en kontokredit. Alla dessa långivare som erbjuder denna tjänst hittar du självklart också här hos oss, när du jämför långivare här på hemsidan så kommer du enkelt att kunna se vilka som kan erbjuda dig detta.

Om du väljer att ansöka om en kontokredit och även blir beviljad din kredit så är det enbart den del av krediten som du nyttjar som kommer att ses som ett lån. När du sedan är i behov av pengar under dygnets alla timmar och veckans alla dagar så kan du enkelt och smidigt enbart föra över pengar från din kontokredit till ditt önskade konto eller direkt handla med kortet, om du skulle ha ett kort som är kopplat till själva kontokrediten.

Ett annat alternativ när du behöver låna pengar snabbt är att du ansöker om ditt lån hos en långivare som har öppet dygnet runt. När du jämför långivare hos oss så kommer du även här klart och tydligt se vilka långivare som erbjuder lån med utbetalning dygnet runt.

Lån 24/7 utan UC

När man som kund inte har den bästa kreditvärdigheten så kan det oftast vara bäst att ansöka om sitt lån utan UC (Upplysningscentralen). Detta blir än viktigare när man som kund har en eller även flera olika betalningsanmärkningar registrerade.

Vid en låneansökning så är det långivare som du ansöker om lån hos som själva bestämmer om du som kund ska få ditt lån beviljat eller inte, detta är alltså inget som något kreditupplysningsföretag beslutar om. Innan långivaren kan besluta om ditt lån så måste, enligt svensk lag, alltid långivaren göra en kreditupplysning.

I Sverige så finns det lite mera än en handfull stora kreditupplysningsföretag, det äldsta och största av dessa är just Upplysningscentralen. Långivare som gör sina kreditupplysningar hos UC accepterar däremot inte att du som kund har någon betalningsanmärkning, något som är väldigt viktigt att också veta om. Skulle man ändå ansöka om lån hos någon av dessa aktörer så kommer din ansökan automatiskt att avslås till bekostnad av ytterligare en helt onödig kreditupplysning som dessutom kan försvåra möjligheterna att få ett lån överhuvudtaget.

Det som är viktigt att istället göra i det här läget är att ansöka om sitt lån hos en långivare som accepterar betalningsanmärkningar. Dessa gör också sina kreditupplysningar hos något av de stora kreditupplysningsföretagen bakom UC, dessa är antingen Creditsafe eller Bisnode.

Lånetyper lån med utbetalning dygnet runt

De lån som kan utbetalas under dygnets alla timmar och veckans alla dagar är snabblån, eller som vi varit inne på tidigare så kan du även ha en kontokredit där du själv kan överföra pengar till ditt önskade konto när du vill.

Ett snabblån kan annars även kallas för smslån eller mikrolån. Behöver du dina pengar på natten eller annan obekväm tid när du ansöker om ett smslån hos en långivare så behöver du först se över så att långivaren har personal på plats även nattetid.

Om långivaren inte har personal på plats under natten så betalas istället pengarna ut på morgonen eller tidig förmiddag, beroende på när på dygnet och i veckan som du ansökt om ditt lån. Det som du själv kan göra för att underlätta för så snabba och smidiga utbetalningar som möjligt är också:

 • Se som sagt över att långivaren erbjuder lån med utbetalning dygnet runt innan du ansöker om ditt lån.
 • Ansök om lånet under normal kontorstid och under veckans första hälft.
 • Att du och långivaren är kunder i samma bank snabbar på alla låneutbetalningar.

Krav och villkor vid lån 24/7

 • Du måste vara +18 år fyllda.
 • Du är svensk medborgare och skriven i en svensk kommun. Ibland så kan vissa långivare ha som krav att du behöver ha varit svensk medborgare i X antal år för att få ditt lån beviljat.
 • En årsinkomst som överstiger ett visst belopp är vanligt. Här kan också kraven variera mellan de olika långivarna, missa inte att jämföra detta på förhand hos oss innan du ansöker om ditt lån.
 • Du får inte ha någon skuld eller anmärkning hos Kronofogdemyndigheten.

Du ansöker och får svar på ett par minuter

När du har bestämt dig för att ansöka om ett lån hos en långivare här via vår hemsida så gör du alltid detta snabbt, enkelt och smidigt. Din ansökan görs alltid online och där du kan välja att ansöka via din dator, mobil eller din surfplatta. Oavsett vilken enhet som du ansöker ifrån (se enbart till att ha en bra internetuppkoppling) så gör du detta i dessa snabba steg:

 • Välj ut och klicka på en långivare som passar dig och dina behov här på hemsidan.
 • Fyll i dina personuppgifter och eventuella andra uppgifter som efterfrågas.
 • Signera din ansökan. Detta görs via ditt BankID eller ditt mobila ID och beroende på vilken enhet som du ansöker om ditt lån från.
 • Från start till mål så tar din ansökan enbart ett par minuter. Du får också svar på din ansökan antingen direkt på skärmen på enheten eller via E-post.

Kom ihåg!

Se över så att din långivare erbjuder den tjänst som du önskar innan du ansöker vad gäller saker som utbetalningstider, räntekostnad och övriga villkor. Vet du med dig att du har en betalningsanmärkning så behöver du välja en långivare hos oss som accepterar detta. Ta alltid ett par minuter att jämföra lån hos oss på förhand då detta alltid ökar dina möjligheter att få ditt lån beviljat till villkor som är acceptabla av dig.

Förbättra din kreditvärdighet och få bättre lånerbjudanden

En mängd olika orsaker och anledningar kan göra att man har en försämrad kreditvärdighet, något som kan hända oss alla. Dock så är detta en situation som man som kund behöver prioritera att också förbättra. Detta är heller inget som görs snabbt, därför är det viktigt att börja göra det man kan redan nu med att förbättra sin kreditvärdighet:

 • Om du har flera lån och krediter hos flera olika banker och långivare så är det nästan alltid bra att försöka samla sina lån hos en enda bank eller långivare. Att samla lån ger dig nästan alltid en lägre räntekostnad samt att du slipper dyra fakturaavgifter och andra administrativa kostnader som annars tillkommer för varje enskilt lån. Du hittar bra långivare hos oss som erbjuder samlingslån.
 • Dra inte på dig nya kreditupplysningar eller betalningsanmärkningar och låt ingen skuld gå vidare till Kronofogdemyndigheten.
 • Starta ett månadssparande.
 • Försök att öka din månadsinkomst/årsinkomst.

Vissa saker av dessa ovan nämnda kan ibland kännas lättare sagda än gjorda, trots detta så finns det saker du kan göra redan idag. En god start är att få bättre koll och överblick över sina kostnader och utgifter varje månad, detta går du enklast genom att göra en månadsbudget.

Känner du att du behöver ytterligare hjälp och rådgivning så erbjuder ofta de olika kommunerna i Sverige gratis ekonomisk vägledning och stöd i hur du kan förbättra din privatekonomi. Känner du att du behöver hjälp med detta så börja med att vända dig till den kommun som du är folkbokförd i.

Sammanfattning lån med utbetalning dygnet runt!

Bilen kan gå sönder, du kan få akut tandvärk eller du kan behöva ta dig hem med taxi mitt i natten, ja allt detta och mycket mer därtill kan göra att du kan behöva låna pengar under obekväm tid. Du hittar alla långivare hos oss som kan erbjuda lån med utbetalning dygnet runt. Att behöva låna pengar till oförutsedda händelser kan hända oss alla och är absolut inget att behöva skämmas över.

Som vid alla typer av lån så rekommenderar vi dig dock att enbart låna pengar om du verkligen bara behöver det, låna inte pengar till saker som du egentligen inte behöver. Jämför alltid lån på vår hemsida innan du skickar in din ansökan. Genom att göra detta så får du bättre chanser att få ditt lån beviljat, dessutom så sparar du även pengar och tid på detta.

Att jämföra lån och se över långivarnas tjänster på förhand innan du ansöker om ditt lån gör också att du inte riskerar att påverka din kreditvärdighet mera än nödvändigt.