Smslån utan UC
# Långivare Lånebelopp Löptid Kostnad att låna 3000 kr Läs recension Ansök
1 ferratum 1000 - 35000:- 30 dagar / flexibel Räntefri kontokredit i 30 dagar Ferratum Ansök
2 monetti 1000 - 20000:- Flexibel Flexibel Monetti Ansök
3 Sms pengar 1000 - 30000:- Flexibel Kreditkonto Smspengar Ansök
4 Credway logo 1000 - 30000:- Flexibel 65:- Credway Ansök
5 Loanstep 3000 - 5000:- Flexibel Gratis i 14 dagar Loanstep Ansök
6 Kredit 365 logo 2000 - 5000:- 30 dagar 491:- Kredit 365 Ansök

Ferratum

ferratum snabblån

  • Låna upp till 20 000:-
  • Flera lånetyper
  • Lån utan UC

Frogtail

Frogtail lån direkt

  • Låna upp till 50 000:-
  • Upp till 3 års löptid
  • Personlig ränta

Good Cash

Good Cash Snabblån

  • Låna upp till 30 000:-
  • Upp till 5 års löptid
  • Låna trots betalningsanmärkning

Hitta rätt kreditkort!
Nya kreditkort

Nya smålån i Sverige

Hitta nya smslån snabbt och enkelt. Vi listar här de mest populära nya lånen på den svenska marknaden. Anledningen till att många söker efter helt nytillkomna långivare är att det ibland är enklare att bli godkänd jämfört med att ansöka hos långivare som länge funnits på marknaden. Alla långivare och aktörer har olika priser och egenskaper i form av återbetalningstid, räntor och avgifter. Alla de nyaste smslånen på marknaden sammanställs därför för att finnas till hands på ett smidigt sätt. En av de viktigaste sakerna att hålla utkik efter är att långivaren du väljer är godkänd av Finansinspektionen. De flesta långivare för nya snabblån är godkända av staten, men det kan finnas undantag. Vill du se en mer fullständig sammanställning över långivare hänvisar vi till alla våra smslån och finansiella erbjudanden.

Innan du lånar

Om du har läst alla våra tips känner du till hur viktigt det är att göra en budget innan man tecknar ett nytt smslån. Läs mer & få tips innan du lånar från Hallåkonsument.se som är en bra informationskälla på internet.

Under de senaste åren har ett antal nya smslån kommit in på den svenska marknaden. Vissa av dessa lån är från aktörer som har flera varumärken och lån under olika namn, men några är sedan tidigare inte verksamma i Sverige.

Kostnaden för nya och gamla smslån bestäms av den lånade summan, men också beroende på hur lång lånetid du väljer. Om lånet återbetalas snabbt kommer också den totala kostnaden att bli lägre än om du lånar pengar under en lång tidsperiod.

Man pratar ofta om lån "med eller utan UC" inom snabba lån och krediter. UC står för Upplysningscentralen och innebär att långivarna kontrollerar dina inkomster och skulder innan de tar beslut om att lånet ska beviljas eller inte.

Nya smslån utan UC

Vissa nya smslån erbjuder lån utan kreditupplysning. Detta innebär att långivaren inte gör någon bakgrundskontroll på dig som ansöker. Om du endast blir beviljad denna typ av lån kan det vara bra att göra en budget och försäkra dig om att lånet kommer att kunna återbetalas - även om det är utan UC.

Låna i 30 - 90 dagar

Normalt lånar man pengar månadsvis när det handlar om smslån eller snabblån. De flesta månadslån kan förlängas, vilket innebär att din kreditgivare flyttar fram betalningsdatum mot en viss summa. Det finns dock lån som gäller i både 60 och 90 dagar. Lån över längre tid tenderar ibland att fungera bättre.

Låna alltid lagom

Innan du skickar iväg din låneansökan kan det vara klokt att tänka igenom både en och två gånger, så att du inte lånar mer pengar än vad du från början hade tänkt. Det är lätt hänt att man lånar lite extra pengar, något som gör att månadskostnaden kan bli onödigt hög.