Slantar

Slantar.se är en webbplats som hjälper dig att hitta det bästa lånealternativet med låg ränta. Med över 40 långivare att välja mellan gör Slantar det enkelt för dig att hitta det perfekta lånet. Att ansöka är enkelt och du kan få besked om din ansökan redan samma dag.

Slantar är en del av Lendytech AB, som ägs av Credit Invest. Företagsgruppen har erbjudit utlåning till privatpersoner i Sverige sedan 2011 och har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva utlåningsverksamhet.

För att ansöka om en kredit hos Credit Invest Sweden AB via Slantar.se behöver du vara mellan 20-65 år, ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Efter att du har gjort din ansökan kommer Credit Invest att genomföra en kreditprövning innan de beviljar krediten. Genom att ansöka om kredit hos Credit Invest godkänner du också att en kreditupplysning från Bisnode inhämtas.

Slantar.se gör det enkelt för dig att hitta rätt lån. Webbplatsen låter dig jämföra olika låneerbjudanden för att hitta det som passar dig bäst. Du kan ansöka om krediter trots betalningsanmärkningar, och du kan också använda krediten för vilket ändamål du önskar.

Krediten ska återbetalas månadsvis och räntan är fast på 29,5% per år. Det tillkommer inga extra kostnader för krediten, förutsatt att betalning sker i tid enligt avtalet.

Slantar.se strävar efter att göra processen att hitta rätt lån så enkel som möjligt för dig. Webbplatsen är användarvänlig och du kan enkelt jämföra olika erbjudanden och ansöka om kredit på bara några minuter. Så om du behöver en kredit, besök Slantar.se idag och hitta det bästa lånealternativet för dig.

Så här tar du ett lån hos Slantar

För att låna hos Slantar behöver du följa några enkla steg:

  1. Besök Slantar.se och klicka på ”Ansök nu” för att börja din kreditansökan.
  2. Fyll i det efterfrågade informationen i ansökningsformuläret, inklusive ditt personnummer, din inkomst och dina utgifter.
  3. Välj det belopp och den återbetalningstid som passar dig bäst.
  4. Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Skicka in ansökan”.
  5. Credit Invest kommer sedan att genomföra en kreditprövning innan de beviljar krediten. Du kan förvänta dig att få svar på din ansökan inom en dag.
  6. Om din kreditansökan beviljas, kommer pengarna att betalas ut till ditt angivna bankkonto inom två bankdagar från det att krediten beviljats.

Villkor för lån hos Slantar

För att ansöka om en kredit hos Credit Invest Sweden AB genom Slantar.se behöver du vara mellan 20-65 år gammal, ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. När du ansöker om en kredit godkänner du också att en kreditupplysning inhämtas från Bisnode.

Efter att ansökan om kredit har gjorts och kreditprövningen har genomförts, kan du få en beviljad kredit. Krediten kommer att betalas ut till ditt angivna bankkonto inom två bankdagar efter att krediten har blivit beviljad.

Du kan endast ha en kredit åt gången, och återbetalning måste ske i sin helhet innan en ny ansökan kan beviljas. Vid en ny ansökan kommer det att genomföras en ny kreditprövning och en ny kreditupplysning kommer att inhämtas från Bisnode.

Om din kreditansökan avvisas har du rätt att få information om skälen till varför ansökan avvisades, om det inte finns hinder för lämnade av informationen enligt lag.

Krediten ska återbetalas månadsvis på det sätt och den dag som överenskommits i Kreditavtalet. Räntan på krediten är fast och utgår med 29,5% per år. Räntan kapitaliseras en gång i månaden. Förutom räntan tillkommer inga ytterligare kostnader för krediten, förutsatt att betalning inkommer i enlighet med avtalet.

Om återbetalning inte sker på förfallodagen i enlighet med Kreditavtalet utgår en dröjsmålsränta på hela det förfallna beloppet med 36% per år, utöver avtalad ränta, tills full betalning har skett.

Kreditgivaren har rätt att ta ut påminnelseavgift med 60 kr per påminnelse, samt inkassoavgift med 180 kr per inkassokrav. Vid behov av ytterligare åtgärder till följd av försenad eller utebliven betalning, såsom ansökan om betalningsföreläggande hos Kronofogdemyndigheten, tillkommer en processkostnad om 380 kr samt 300 kr avseende kostnad för ansökan hos Kronofogdemyndigheten. Vid prövning av ärendet i domstol tillkommer ytterligare kostnader.

Lånevillkor

Lånebelopp 10,000 – 30,000 SEK
Lånets löptid 1 – 5 år
Ränta 25 %
Effektiv ränta 28,07 %
Ålderskrav 20 – 65
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 0 SEK
Uppläggningsavgift 0 SEK
Administrationsavgift 49 SEK
Aviavgift:
49 kr
Minsta lånebelopp:
10 000 kr
Största lånebelopp:
30 000 kr
Låneperiod:
1 - 5 år
Ränta:
25 %
Utan UC:
Ja
Ansök om lån
Åldersgräns:
20 - 65 år
Inkomst:
0 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 49 kr. Inkomstkrav: 0 kr. Kreditupplysning via Bisnode. 10 000 kr i 3 år. Eff. ränta 28,07 %. Kostnad 398 kr/mån. Totalt 14 328 kr.
Övriga krav: