OPR Företagslån

”OPR Företagslån är en lånetjänst för dig som snabbt vill kunna låna pengar till företaget utan säkerhet. Företagslån varierar i storlek mellan 30 000 – 500 000 kronor och har en återbetalningstid på 1-18 månader. Att ansöka om lånet gör du enkelt på nätet där du får lånebeslut samma dag. För dig som snabbt behöver injektion av kapital eller inte kan använda de traditionella bankerna är detta lån ett bra alternativ. Här på Lenders kan du läsa en full recension av OPR företagslån för dig som driver företag eller egen firma.”

Lånebelopp

  • 08 501 006 60
  • kundtjanst@opr-foretagslan.se

Använd OPR Företagslån prisuträknare på startsidan för att se fullständig lånekostnad. Företagslånet kan variera från 30 000 kronor upp till så mycket som en halv miljon. Var noggrann med att uppmärksamma den månatliga respektive totala kostnaden för lånet. Vid beviljat lån så får man utbetalt samma dag vilket är till fördel för lånesökare där hastighet är av betydelse.

Viktiga villkor

Extra värt att notera hos OPR Företagslån är bland annat lånet aldrig har någon annan ränta än utöver låneavgiften. Samtliga avgifter är fasta vilket innebär en tydligare prisbild. Vi rekommenderar våra besökare att använda deras priskalkylator där du ser exakta kostnader – för att som OPR Företagslån formulerar det; ”Slippa otrevliga överraskningar.”.

Att tänka på

Som borgenär av ett lån så får du inte ha betalningsanmärkningar. Om lånet måste täckas upp av två borgenärer gäller regeln för båda. För att undvika bortkastad tid så rekommenderar vi alltid våra besökare att först kolla in ”Frågor- och svar” delen som nämner grundkraven tydligt. Där så får du även reda på vilken information du måste uppvisa i detalj.

Information om OPR

OPR Företagslån är en tjänst som förvaltas av OPR-Finance AB. Deras affärsidé är att kunna erbjuda sina kunder snabba och enkla lån med bra och tydliga villkor där det ej förekommer onödigt krångel. Att som småföretagare få kostnader att gå ihop är inte alltid enkelt vilket OPR-företagslån är medvetna om. Därför erbjuds även du som inte kan gå in med egen säkerhet lån.

OPR-Finance AB som har hand om tjänsten ägs av ett dotterbolag i Finland med sitt huvudkontor i Helsingfors. Sedan 2005 har låntjänster erbjudits i flertalet europeiska länder till över 300 000 företag och privatpersoner. OPR Företagslån har alltså branschvana sedan över 10 år.

Eftersom OPR Företagslån har fasta avgifter för sina lån vilket innebär du inte betalar någon ränta utöver lånavgifter så blir det ”billigare” att låna mer. I praktiken innebär det att det inte är mycket dyrare att ta ett lån på exempelvis 30 000 kronor jämfört med 20 000 kronor vilket är värt att nämna.

Tips för att få låna

Att låna pengar utan säkerhet för företag kan vara enda utvägen för den nye entreprenören eller småföretagaren som behöver startkapital. Att få lån hos en traditionell bank till en affärsidé är inte helt enkelt särskilt inte om man är ung. Att låna utan säkerhet ställer dock vissa krav och OPR Företagslån kräver bland annat en god kreditvärdighet i företaget. Detta innebär i praktiken att du måste kunna påvisa ett stabilt företag utan skulder eller ekonomiska svårigheter. Att förbereda bra underlag är därför A och O.

Ett annat tips är att borgenären måste vara utan betalningsanmärkningar. För att vara säker på att få låna pengar så kan du alltså inte själv stå om borgenär om du i egenskap av privatperson har betalningsanmärkningar. Det är även viktigt att ha en stabil inkomst som borgenär och kunna påvisa en årlig inkomstdeklaration. Kom ihåg att du personligen måste gå i borgen på lån upp till 200 000 SEK. På lån över detta belopp krävs två (kreditvärdiga) borgenärer som täcker upp lånet.