Krea Företagslån

Krea har som övergripande mål att bli störst i Norden på digital jämförelse av företagslån.

Kärnan i Kreas tjänst är tekniska lösningar som möjliggör för företagare att ansöka, jämföra och ta lån från flera långivare helt digitalt. Genom direktintegrationer med datakällor och automatiska processer gör Krea det enkelt för små och medelstora företag att hitta bästa möjliga lånealternativ. Kreditupplysning tas via UC. Ibland tas även kreditupplysningar via andra kreditupplysningsföretag som Creditsafe, Bisnode samt liknande kreditupplysningsföretag.

Krea i korthet:

  • Belopp: 10 000 kr –  30 000 000 kr
  • Utbetalning: Individuellt
  • Betalningsanm: Ok
  • Löptid: 1 mån – 5 år
  • Antal långivare: 24
  • Ränta: Beror på bank
  • Låneförslag: inom 2 dagar
  • Kreditupplysning via UC
  • Kostnadsfri ansökan

Bakgrund och framtid

Krea grundades under 2018 av ett team med lång erfarenhet från att ha startat och byggt en av Sveriges ledande lånejämförare för privatpersoner.

De på Krea är även själva företagare som sökt lån för företag i olika faser och deras samlade bild av dessa upplevelser är krångliga, omoderna processer och långa ledtider. Med dessa erfarenheter som grund är Krea fast beslutna att skapa den absolut bästa kundupplevelsen. Detta för att underlätta för företag att hitta de bästa företagslånen, jämföra olika alternativ och fatta rätt beslut.

Krea tror att företagare hellre lägger sin, ofta begränsade, tid på driva sin verksamhet framåt och har därför som utgångspunkt att enkelhet, snabbhet och trygghet ska prägla allt Krea gör.

Så går det till att ansöka om Krea Företagslån

1. Fyll i formuläret

På ca två minuter fyller du i Kreas enkla formulär. Glöm inte att verifiera din identitet via BankID. När du klickar på “Få Låneförslag” så skickas din information digitalt ut till långivarna. All information hanteras med högsta säkerhet.

Har du problem att göra ansökan online kan du alltid ringa Krea på 08-551 082 62, vardagar mellan 09 – 18.

2. Välj det bästa lånet

På vardagar får du upp till 8 låneförslag inom 24h, som du ser direkt på din skärm. När alla förslag kommit in kan du enkelt se och välja det som är bäst för dig.

3. Få pengar på kontot

I sista steget återstår bara att skriva på lånehandlingarna (digitalt eller för hand). I många fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag, beroende på vilken bank du använder.

Kort om Krea

Krea erbjuder störst nätverk av banker och har Sveriges nöjdaste kunder. Fler än 7000 svenska företag har hittat rätt lån via Krea.

Du får erbjudanden för företagslån och fakturaköp genom en enda ansökan. Du ökar därmed dina chanser för att få den bästa räntan och villkoren för din finansiering. Ansökan är enkel och kostnadsfri.

Kundservice öppettider

Måndag – Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 17:00

Kontaktuppgifter

Företagsnamn Krea Technology AB
Org. nr 559173-2895
Adress Valhallavägen 60, 114 27 Stockholm
Telefon 08-551 082 62
Email kundservice@krea.se
Minsta lånebelopp:
10 000 kr
Största lånebelopp:
30 000 000 kr
Låneperiod:
1 mån - 5 år
Ränta:
Individuell %
Betalningsanmärkning:
Ja
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 år
Inkomst:
50 000 kr omsättning kr
Exempel:
Kreditupplysning via UC. Individuellt. Beslut baseras på kassaflöde.
Övriga krav: