Smspengar

SMSpengar är en del av GF Money Group och har varit en av de mer etablerade aktörerna inom snabblån sedan 2007. Hos SMSpengar kan kunderna ansöka om ett flexibelt kreditkonto där man kan bli beviljad en kredit på upp till 30 000 kronor. Detta gör att kunderna har möjlighet att låna precis det belopp som behövs för att täcka en oförutsedd utgift eller en investering i framtiden.

SMSpengar kreditkonto fungerar som ett vanligt kreditkort. Kunden betalar endast ränta för den del av krediten som faktiskt används. För att underlätta återbetalningen betalas en förvald summa varje månad via autogiro. Summan är antingen 6 % av den totala skulden eller 350 kronor, beroende på vad som är högst. Men kunderna kan även välja att betala av skulden när som helst eller göra extra amorteringar vid behov.

Allt hanteras smidigt via mina sidor på SMSpengars hemsida, där kunderna kan enkelt överblicka sitt lån och återbetalningsplan. Detta ger en trygghet och kontroll över den egna ekonomin. Hos SMSpengar är det lätt att låna pengar och man kan alltid känna sig säker på att man får en flexibel lösning som passar ens behov.

Enkel och flexibel lösning

 • Lika enkelt som ett kreditkort fast i din mobil
 • Besked direkt utan UC-kontroll
 • Direktutbetalningar dygnet runt när din kredit är beviljad
 • Låna 1 000 – 30 000 kr
 • Flexibel återbetalning

Så här öppnar du ett kreditkonto hos SMS Pengar

 1. Välj ditt önskade uttagsbelopp: Först väljer du det belopp du önskar låna och läser igenom vad det kommer att kosta dig och vad din månadskostnad kommer vara. Inga dolda kostnader utlovas.
 2. Fyll i ansökan och få besked: Skapa ett konto hos Smspengar och fyll i din ansökan. Det tar endast några minuter och är enkelt att förstå. Vid behov kan du få hjälp av den omtyckta kundtjänsten. Ansökan skickas sedan säkert till Smspengar och du får direkt ett förhandsbesked på skärmen.
 3. Ta emot pengarna: När din ansökan är beviljad betalar Smspengar ut det belopp du har valt till ditt konto. Pengarna finns tillgängliga direkt om du har Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. För övriga banker tar det en bankdag. Efter det första uttaget kan du själv ta ut pengar via den användarvänliga kontrollpanelen som fungerar på alla enheter.
 4. Betala tillbaka: Återbetalningen sker via autogiro och det lägsta beloppet dras. Om du vill betala snabbare kan du utan extra kostnad göra en extra amortering eller betala av lånet helt. Autogiro gör att den kortaste återbetalningstiden är runt åtta månader, men du kan även välja att förlänga tiden genom att göra nya uttag på det amorterade beloppet.

Smspengar erbjuder utgiftsskydd och betalningsfria månader

Smspengar erbjuder en unik möjlighet att skydda din ekonomi och försäkra dina fasta utgifter med deras utgiftsskydd. Genom att teckna detta skydd kan du känna dig trygg om arbetslöshet eller sjukdom skulle påverka din ekonomiska situation. Du får skattefri ersättning i upp till 12 månader samt en olycksfallförsäkring vid dödsfall.

En stor fördel med utgiftsskyddet är att det inte har någon bindningstid, så du kan när som helst välja att avsluta det om du inte längre har behov av det.

Förutom utgiftsskyddet erbjuder Smspengar även två betalningsfria månader per år, som kan användas om du behöver en paus från dina återbetalningar. Detta är perfekt om du behöver använda pengar till annat eller om högre utgifter gör det svårt att betala dina återbetalningar i tid. Genom att använda de betalningsfria månaderna kan du undvika förseningar och extra avgifter.

Smspengars utgiftsskydd och betalningsfria månader ger dig en större ekonomisk trygghet och flexibilitet, vilket är viktigt i dagens osäkra ekonomiska klimat. Kontakta Smspengar för mer information om deras utgiftsskydd och betalningsfria månader.

Krav för att få krediten

 • Mellan 18 till 72 år
 • Folkbokförd i Sverige i minst fem år
 • Inga betalningsanmärkningar eller ärenden hos kronofogden
 • Stadig månadsinkomst och en deklarerad inkomst de senaste två åren
 • Inga obetalda krediter hos någon av GF Money Consumer Finance varumärken
 • Vanliga avslag så som ej skyddad identitet, saknad av adress, skuldsanering, förvaltarskap osv

Fördelar med Smspengar

 • Etablerad aktör på marknaden
 • Enkel ansökan
 • Ingen UC (Creditsafe används)
 • Flexibel betalning
 • Snabbt lånebesked
 • Avdragsgill räntekostnad

Lånevillkor

Lånebelopp 1,000 – 30,000 SEK
Lånets löptid 1 – 12 månader
Ränta 39,8 %
Effektiv ränta 53,12 – 84,23 %
Ålderskrav 18 – 72
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Nej
Inkomstkrav 50,000 SEK
Uppläggningsavgift 280 SEK
Administrationsavgift 45 SEK

Kontaktuppgifter

Företagsnamn GF Money Consumer Finance AB
Org. nr 556876-2578
Adress Östra Ågatan 31, BOX 1306, 751 43 Uppsala
Telefon 018 71 00 02
Email info@smspengar.nu

Kundservice öppettider

Måndag – Fredag 08:00 – 18:00
Lördag – Söndag 10:00 – 14:00
Uppläggningsavgift:
280 kr
Aviavgift:
45 kr
Minsta lånebelopp:
1 000 kr
Största lånebelopp:
30 000 kr
Låneperiod:
1 - 12 månader
Ränta:
39,8 %
Direkt utbetalning:
Ja
Utan UC:
Ja
Ansök om lån
En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Åldersgräns:
18 - 72 år
Inkomst:
50 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 280 kr. Administrationsavgift: 45 kr. Inkomstkrav: 50 000 kr. Kreditupplysning via Creditsafe. En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 39,8 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 787 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 58,91 %. Totalt att återbetala 21 430 kr.
Övriga krav: