ViaConto

Låna 1000 – 20 000 kr med ett snabblån hos Viaconto.

  • ViaConto.se erbjuder en flexibel utlåningsprodukt där du själv väljer ett lånebelopp som passar dina behov.
  • Du betalar endast för det belopp du faktiskt använder, och du kan alltid ansöka om höjd kreditlimit vid behov.
  • ViaConto.se erbjuder flexibla betalningsmöjligheter, med den lägsta månadsbetalningen som betalas via direktdebitering.
  • Du kan välja betalningsvillkor för resten av lånebeloppet själv, och du kan välja din betalningsdag gratis.
  • Du har möjlighet att antingen återbetala hela beloppet eller betala månadsvis, vilket gör ViaConto.se till en kreditlinje som är byggd för din bekvämlighet.

Viaconto är ett ledande online låneföretag som specialiserar sig på kortfristiga lån. Företaget grundades 2011 och har sedan dess hjälpt tusentals kunder att lösa sina ekonomiska problem på ett smidigt sätt. Viaconto är verksamma i flera länder, inklusive Sverige, Spanien, Portugal, Finland och Tjeckien.

Viaconto erbjuder snabba och enkla lösningar för de som behöver snabba kontanter för att klara av oförutsedda utgifter, eller för att täcka en kortsiktig likviditetsbrist. Företaget erbjuder lån på upp till 20 000 kr, med en återbetalningstid på upp till 30 dagar. Ansökningsprocessen är enkel och smidig, och du kan få ditt lån godkänt på bara några minuter.

För att ansöka om ett lån hos Viaconto behöver du uppfylla några grundläggande krav, såsom att vara över 20 år, vara bosatt i Sverige och ha en fast inkomst. Företaget accepterar också ansökningar från personer som har betalningsanmärkningar, så länge som de uppfyller de andra kraven.

Viaconto är kända för att ha en transparent och rättvis prissättning. Företaget tar inte ut några dolda avgifter eller räntor, vilket gör det lätt för kunderna att förstå sina åtaganden. Viaconto erbjuder också en hög grad av kundsupport, med en snabb och effektiv kundtjänst som är tillgänglig via telefon och e-post.

I sammanfattning är Viaconto ett pålitligt och ansvarsfullt online låneföretag som erbjuder enkla och smidiga lösningar för de som behöver snabba pengar. Med transparent prissättning och en hög grad av kundsupport är det enkelt att förstå varför så många väljer att använda Viaconto för sina kortsiktiga finansiella behov.

Lånevillkor

Lånebelopp 1000 – 20 000 kr
Lånets löptid 1 – 72 månader
Ränta 39,5 %
Effektiv ränta 91,8 – 9,999 %
Ålderskrav 18 – 75 år
Räntefritt för nya kunder Nej
Godkänner betalningsanmärkningar Ja
Inkomstkrav 0 kr
Uppläggningsavgift 380 kr
Administrationsavgift 45 kr
Räkneexempel: Räkneexempel: Ett lån på 6 000 kronor till 39.5 procents bunden ränta med en återbetalningstid på en månad, med en betalning om 196 kronor i ränta och 380 kronor i uppläggningsavgift samt 45 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 261.1 procent. Totalt att återbetala blir 6621 kronor.
Uppläggningsavgift:
380 kr
Aviavgift:
45 kr
Minsta lånebelopp:
1000 kr
Största lånebelopp:
20 000 kr
Låneperiod:
1 - 72 månader
Ränta:
39,5 %
Direkt utbetalning:
Ja
Betalningsanmärkning:
Ja
Utan UC:
Ja
Ansök om lån
En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta på 30% eller mer. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Åldersgräns:
18 - 75 år
Inkomst:
00 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 380 kr. Administrationsavgift: 45 kr. Inkomstkrav: 0 kr. Kreditupplysning via Creditsafe. Ett lån på 6 000 kronor till 39.5 procents bunden ränta med en återbetalningstid på en månad, med ett betalnig om 196 kronor i ränta och 380 kronor i uppläggningsavgift samt 45 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 261.1 procent. Totalt att återbetala blir 6621  kronor.
Övriga krav: