Bankvertise

Letar du efter en pålitlig låneförmedlare som kan hjälpa dig att jämföra olika lån och hitta de bästa villkoren? Då är Bankvertise lösningen för dig! Genom att använda Bankvertise kan du hitta lån med lägre räntor och bättre villkor än vad du kanske hittar på egen hand.

Bankvertise är en låneförmedlare som kan hjälpa dig att hitta de bästa lånealternativen för din ekonomiska situation. Genom att jämföra lån från flera olika långivare kan du hitta de bästa villkoren och spara både tid och pengar. Om du har flera olika lån som du vill samla ihop kan Bankvertise också hjälpa dig att hitta en lämplig lösning. Med en säker och trygg ansökningsprocess är Bankvertise ett utmärkt val för alla som söker smartare lån.

2021 grundades Bankvertise med målet att skapa större transparens på lånemarknaden. Det är inte alltid så lätt att hitta rätt idag när det finns så många banker och långivare att välja på. Enligt Bankvertise så skall det vara enkelt att själv välja det billigaste lånet.

Jämför lån från flera olika långivare

Bankvertise samarbetar med ett stort antal långivare, vilket innebär att du enkelt kan jämföra olika lån och hitta det som passar dig bäst. Genom att ange din ekonomiska situation och lånebehov kan du snabbt få en översikt över vilka lånealternativ som är tillgängliga för dig. Detta sparar både tid och pengar, samtidigt som det ger dig en bättre överblick över din ekonomi.

Hos Bankvertise kan användare söka nya lån eller samla gamla lån genom att jämföra 38 olika långivare med bara en UC upplysning. Du kan dock få flera omfrågandekopior från långivarna som jämförs hos Bankvertise. Kopiorna måste enligt lag skickas ut, men det innebär ändå inte att det registreras flera kreditupplysningar. När du skickar in en ansökan till Bankvertise så är det bara en kreditupplysning hos UC som blir registrerad.

Avgifter

 • Uppläggningsavgift: 350 kr
 • Aviavgift: 29 kr

Bankvertise.se är en tjänst som hjälper dig att hitta det bästa och billigaste lånet för dina behov. Tjänsten är kostnadsfri för dig som konsument och du binder dig inte till något genom att inhämta erbjudanden.

Samla dina lån med Bankvertise

Har du flera olika lån som du vill samla ihop till en mer hanterbar betalning? Bankvertise kan hjälpa dig att hitta lån som du kan använda för att samla dina befintliga lån. Detta kan innebära lägre räntor och lägre månadskostnader, samtidigt som det gör det lättare att hålla koll på dina lån och betalningar.

Krav för ansökan

 • Du skall vara minst 18 år gammal
 • Du skall ha ett svenskt personnummer
 • Du skall ha en fast adress i Sverige
 • Du skall ha ett BankID
 • Du skall ha en årsinkomst på minst 120 000 kr

Säker och trygg ansökan

Att ansöka om lån kan vara både krångligt och tidskrävande, men med Bankvertise kan du få en enklare och smidigare ansökningsprocess. Bankvertise arbetar med säkerhetscertifierade tjänster för att skydda din personliga information, vilket ger dig trygghet och säkerhet i din låneansökan.

Fördelar med Bankvertise:

 • Möjlighet att jämföra lån från flera olika långivare
 • Hjälp att samla befintliga lån till en mer hanterbar betalning
 • Säker och trygg ansökningsprocess
 • Enklare och mer överskådlig överblick över dina lån och betalningar

Kontaktuppgifter

Vid frågor så kan du kontakta Bankvertise via kontakt@bankvertise.se där frågor oftast besvaras inom 24 timmar på vardagar.

Adress

Growthvertise Aps DK25304888

Jernbane Allé 45

2700 Vanløse

Denmark

Uppläggningsavgift:
350 kr
Aviavgift:
29 kr
Minsta lånebelopp:
5 000 kr
Största lånebelopp:
600 000 kr
Låneperiod:
1 - 20 år
Ränta:
6,51 %
Låna nu
Åldersgräns:
18 år
Inkomst:
120 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 350 kr. Administrationsavgift: 29 kr. Inkomstkrav: 120 000 kr. Kreditupplysning via UC. 38 anslutna långivare. Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6,51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6,90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Återbetalningstid 1-20 år.
Övriga krav:
Du ska ha en fast adress i Sverige. Du ska ha ett svenskt personnummer. Du ska ha ett BankID.