Lendsafe

Lån från 5000 kr till 600 000 kr med endast en ansökan och en UC. Få svar samma dag.

Få svar med lånevillkor från upptill 40 banker och långivare. Få svar från långivare som erbjuder lån till dig som även har en betalningsanmärkning. I samband med din låneansökan så görs en kreditupplysning hos UC AB och du kan få omfrågandekopior från alla långivare som jämförs, då dessa kopior skickas ut enligt lag.

 • Du skall vara minst 18 år 
 • Du skall ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år
 • Du skall ha en månadsinkomst på minst 12 500 kr per månad
 • Du skall inte haft någon skuld aktiv hos Kronofogden det senaste halvåret

Lendsafe – Jämför och samla dina lån på ett enkelt sätt

Lendsafe är en låneförmedlare som erbjuder möjligheten att jämföra olika lån från hela 40 banker och långivare samtidigt som man kan samla sina befintliga lån. Denna jämförelsetjänst gör det enkelt för dig som konsument att hitta det bästa lånealternativet för just dina behov och förutsättningar. Här är fördelarna med att använda Lendsafe:

Jämför lån från 40 banker och långivare

Genom att använda Lendsafe kan du jämföra lån från hela 40 olika banker och långivare på en och samma plats. Detta sparar tid och gör det lättare att hitta den mest förmånliga lånelösningen för just dig.

Samla dina lån

Har du flera lån och vill ha bättre koll på din ekonomi? Med Lendsafe kan du enkelt samla dina lån till ett enda lån med en lägre ränta och därmed lägre månadskostnad. Detta ger dig en bättre överblick och mer pengar över till annat.

Enkel ansökan

Ansökan om lån görs enkelt via Lendsafes hemsida. Du fyller i dina uppgifter och önskat lånebelopp och får snabbt svar på din ansökan.

Inga förskottskostnader eller dolda avgifter

Lendsafe tar inte ut några förskottskostnader eller dolda avgifter för sin tjänst. Du betalar endast för det lån du väljer att ta.

Säkerhet och trygghet

Lendsafe arbetar med höga säkerhetsstandarder för att skydda dina personuppgifter och ekonomiska transaktioner. Du kan känna dig trygg när du använder Lendsafe som din låneförmedlare.

Sammanfattningsvis kan man säga att Lendsafe är en smidig och användbar jämförelsetjänst för dig som söker lån eller vill samla dina befintliga lån. Med hjälp av Lendsafe kan du enkelt hitta det bästa lånealternativet för din ekonomi och på så sätt spara både tid och pengar.

Så här fungerar Lendsafe

 • Besök Lendsafe:s hemsida och fyll i ansökningsformuläret med dina personliga uppgifter och önskemål om lånebelopp och löptid.
 • Lendsafe jämför sedan erbjudanden från upp till 40 banker och långivare för att hitta det bästa alternativet för dig.
 • När du har godkänt ett erbjudande från en långivare skickas låneavtalet till dig för underskrift.
 • Efter att låneavtalet har signerats betalas lånebeloppet ut direkt till ditt bankkonto.
 • Du kan sedan använda pengarna för det syfte du ansökte om lånet för, exempelvis att samla befintliga lån eller finansiera en större investering.
 • Du betalar sedan tillbaka lånet enligt de villkor som är överenskomna med långivaren. Lendsafe hjälper dig att följa upp och hantera ditt lån på ett smidigt sätt.

Fördelar med Lendsafe

 • Lendsafe är en låneförmedlare där du kan jämföra lån från upp till 40 olika banker och långivare.
 • Du kan använda Lendsafe för att samla dina befintliga lån och krediter till ett enda lån med bättre villkor och lägre ränta.
 • Ansökan om lån genom Lendsafe är kostnadsfri och du får snabbt besked om vilka lånealternativ som är tillgängliga för dig.
 • Lendsafe arbetar med både stora och små långivare för att kunna erbjuda ett brett utbud av låneprodukter till sina kunder.
 • Lendsafe strävar efter att erbjuda sina kunder personlig service och rådgivning för att hjälpa dem hitta den bästa lånelösningen för deras behov och ekonomiska situation.

Kontaktuppgifter

Epost: info@lendsafe.se

Telefon: 0770 22 01 80

Vestergade 48H
8000 Aarhuc C
Danmark

Minsta lånebelopp:
5 000 kr
Största lånebelopp:
600 000 kr
Låneperiod:
1 - 20 år
Ränta:
2,95 - 29,90 %
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 år
Inkomst:
150 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 0 kr. Inkomstkrav: 150 000 kr. Kreditupplysning via UC. 40 anslutna långivare. Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,4%, start-/aviag. 0 kr ger eff. ränta 6,59 %. Totalkostnad: 203 472 kr eller 1 696 kr/månad. Återbet. tid 10 år. Eff. ränta, 3,01%-29,95%
Övriga krav:
Du ska varit folkbokförd i Sverige minst ett år. Du ska ha en månadsinkomst på minst 12 500 kr per månad. Du ska inte haft någon skuld aktiv hos Kronofogden senaste halvåret.