Zensum privatlån

Om du letar efter ett flexibelt och enkelt sätt att låna pengar kan ett privatlån från Zensum vara ett bra alternativ att överväga. Zensum erbjuder enkla och tydliga lånealternativ med konkurrenskraftiga räntor och villkor, vilket gör dem till en populär långivare bland svenska konsumenter.

Det finns flera goda anledningar till att samla lån. Att få en högre kreditvärdighet och få mer kontroll på dina utgifter är de två vanligaste. Dessutom blir totalkostnaderna ibland lägre med ett lån istället för fler, och du får mer pengar över till annat. Med hjälp av Zensums kundtjänst och nära samarbete med noga utvalda långivare kan de erbjuda en snabb som trygg låneförmedling.

Det kan räcka med några minuter för att ge dig erbjudanden från noga utvalda långivare sammanställt i en tydlig översikt. Sedan kan du i lugn och ro välja det rätta lånet för just dig. Zensum inhämtar en kreditupplysning från UC AB.

Om Zensum privatlån

Zensum är en digital långivare som specialiserar sig på privatlån. De erbjuder enkel och snabb ansökningsprocess och godkänner lån baserat på dina individuella ekonomiska förhållanden. Hos Zensum kan du låna mellan 20 000 och 600 000 kr med en återbetalningstid på upp till 15 år.

Enkel ansökningsprocess

Att ansöka om ett privatlån hos Zensum är enkelt och smidigt. Du behöver inte boka någon tid för att träffa någon på banken eller skicka in pappersdokument. Istället kan du ansöka online via Zensums hemsida. Du börjar med att fylla i en enkel ansökningsformulär och skickar sedan in din ansökan. Zensum tar sedan hand om resten och gör en kreditbedömning på dig baserat på din ekonomiska situation.

Flexibla lånevillkor

Zensum erbjuder flexibla lånevillkor som gör det enklare för dig att hitta ett lån som passar just dina behov och önskemål. Du kan låna upp till 500 000 kronor och välja en återbetalningstid mellan 1 och 15 år. Detta gör det möjligt för dig att hitta en återbetalningstid som passar din ekonomi och gör att du kan betala tillbaka lånet i din egen takt.

Snabba utbetalningar

När din låneansökan har godkänts och du har bekräftat lånevillkoren kan du förvänta dig att pengarna betalas ut till ditt bankkonto inom några dagar. Zensum strävar efter att göra utbetalningarna så snabba som möjligt för att du ska få pengarna du behöver när du behöver dem. Detta gör att du kan använda pengarna till det du behöver, oavsett om det är för att renovera ditt hem eller betala av gamla skulder.

Kundsupport

Zensum har en dedikerad kundsupport som är tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig med eventuella problem. Du kan kontakta dem via telefon eller e-post, eller så kan du besöka deras FAQ-sida där du hittar svar på vanliga frågor om lån och lånevillkor.

Fördelar med Zensum privatlån

En av de största fördelarna med Zensum privatlån är att de erbjuder konkurrenskraftiga räntor och villkor. Deras räntor är individuella och baseras på din kreditvärdighet och ekonomiska situation, vilket innebär att du kan få ett erbjudande som passar dina behov och förutsättningar.

Utöver konkurrenskraftiga räntor erbjuder Zensum också enkel och smidig ansökningsprocess. Du kan ansöka om lån online och få besked inom några minuter. Om ditt lån godkänns kan du få pengarna utbetalda samma dag.

Zensum erbjuder också flexibla återbetalningsvillkor, vilket innebär att du kan välja en återbetalningstid som passar dig och dina ekonomiska förutsättningar. Du kan även göra extra inbetalningar eller betala av hela lånet i förtid utan extra kostnader.

Vem kan ansöka om Zensum privatlån?

För att ansöka om ett privatlån hos Zensum måste du vara över 18 år, ha en fast inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Du måste också ha en sund ekonomi och en god kreditvärdighet för att kunna få ett lån beviljat.

Hur ansöker man om Zensum privatlån?

Ansökningsprocessen för Zensum privatlån är enkel och smidig. Du kan ansöka online genom att fylla i en ansökningsblankett och skicka in den tillsammans med din signatur. Du behöver också uppge dina personuppgifter och ekonomiska förhållanden.

När du har skickat in din ansökan gör Zensum en kreditupplysning hos UC och bedömer din kreditvärdighet. Om du får en beviljad ansökan kan du sedan välja din önskade lånebelopp och återbetalningstid. Du kan också välja att acceptera eller avböja erbjudandet.

  • Förmedlare av lån: 20 000 – 600 000 SEK
  • Återbetalningstid: 1 – 15 år
  • Ränta: 2,95 – 19,95 %

Villkor för användande av Zensums låneförmedlartjänst har följande grundkrav:

  • Vara minst 18 år
  • Vara folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år
  • Har en fast inkomst från arbete eller pension
  • Har en årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Sammanfattningsvis är Zensum en pålitlig långivare som erbjuder flexibla villkor och snabba utbetalningar. Deras enkla ansökningsprocess och dedikerade kundsupport gör det enkelt för dig att hitta ett lån som passar dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver låna pengar för en oväntad utgift eller för att finansiera en större investering kan Zensum hjälpa dig att hitta en lösning som fungerar för dig.

Räkneexempel:
Räkneexempel: Annuitetslån 8 år, 150 000 kr, rörlig ränta 6,72 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger effektiv ränta 6,93 %, totalkostnad 194 304 kr, kostnad 2 024 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 3,45–19,95% (effektiv ränta 3,54–22,9%). Återbet. tid 1–10 år vid nylån, 1-15 år vid lösen av bef lån. Uppdaterat 2022-11-17.

Kontaktuppgifter

Zensum AB
Eriksbergsgatan 27
114 30 Stockholm

Telefon: 0771-30 44 47
E-post: kundservice@zensum.se

Öppettider

Måndag till Torsdag: 9 till 19
Fredagar: 9 till 17
Helgdagar: Stängt

Minsta lånebelopp:
20 000 kr
Största lånebelopp:
600 000 kr
Låneperiod:
1 - 15 år
Ränta:
2,95 - 19,95 %
Ansök om lån
Åldersgräns:
18 år
Inkomst:
120 000 kr
Exempel:
Uppläggningsavgift: 0 kr. Administrationsavgift: 0 kr. Inkomstkrav: 120 000 kr. Kreditupplysning via UC. 22 anslutna långivare. Annuitetslån 8 år, 150 000 kr, rörlig ränta 6,72 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger effektiv ränta 6,93 %, totalkostnad 194 304 kr, kostnad 2 024 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 3,45–19,95% (effektiv ränta 3,54–22,9%). Återbet. tid 1–10 år vid nylån, 1-15 år vid lösen av bef lån. Uppdaterat 2022-11-17.
Övriga krav:
Varit folkbokförd och skriven i Sverige minst ett år. Ha en fast inkomst från arbete eller pension. Varit skuldfri från kronofogden i minst 6 månader.