Sänkt ränta hos flera långivare

Thorn har nu hakat på övriga banker i kampen om kunderna och säker räntan med 0.25% genomgående. Nya sänkningar kan komma, det beror helt på hur reporäntan sätts av Riksbanken nästa gång den justeras. Sänkningen gäller Thorns privatlån & viss elektronik som kan köpas på kredit. Företagslån är ett annat populärt sätt att låna pengar till firman. På Företagslånet binds som vanligt skulden till ditt AB och inte dig personligen. Räntan är i regel dock ganska hög för dessa lån.

Sänkta räntor ett uppsving för möbelindustrin

Sänkta räntor innebär sparade pengar. Bland annat går det just nu bra för den Svenska möbelindustrin. Billiga sängar och annat köps som aldrig förr, men hur är det med hållbarheten på lång sikt? Marknaden erbjuder ett stort utbud av båda lågpris och kvalitet, detta gäller även marknaden för sängar, inredning och annat till hemmet.

Tagged on:
Victoria

Victoria

Jag heter Victoria och är skribent samt innehållsansvarig på lenders.se. Sedan vi startade 2008 har vår målsättning varit att lista de bästa och mest pålitliga låneföretagen på den svenska marknaden. Med ett starkt fokus på oberoende och objektivitet, prioriterar jag långivare som erbjuder låga avgifter, flexibel återbetalning och tydliga villkor. Jag har en bakgrund inom ekonomi och finans och har arbetat i olika positioner som sträcker sig från finansiell rådgivning till journalistik. Denna blandade erfarenhet ger mig en unik insikt i både den tekniska och mänskliga sidan av lån och krediter. Transparens och ärlighet är kärnan i min arbetsfilosofi. Jag arbetar hårt för att all information på lenders.se ska vara så exakt och uppdaterad som möjligt. Varje artikel, guide och jämförelse jag publicerar går genom en rigorös granskningsprocess. När jag inte är upptagen med att granska låneföretag och skriva artiklar, ägnar jag mig åt löpning och läsning. Jag är också engagerad i flera frivilligorganisationer som fokuserar på finansiell inkludering. Har du några frågor, feedback eller förslag på ämnen du skulle vilja se oss täcka? Tveka inte att kontakta mig. Välkommen till lenders.se. Jag hoppas att du hittar den information du söker och att vi kan hjälpa dig att göra det bästa möjliga valet när det gäller ditt lån eller kredit.

See all posts by victoria