Varför ta lån utan UC?

Kronofogden har utfärdat ett nytt larm gällande antalet inkomna krav om betalningsförelägganden mot snabblån och smslån utan uc. Problemet med antalet skuldsatta har länge varit stort, och eftersom vi inte verkar gå mot någon bättring är det nu läge att hitta en lösning som på något sätt reder ut situationen vi hamnat i. Att teckna lån utan kreditupplysning kan vara en stor risk för många människor, och ansvaret ligger både på låntagaren och långivaren.

Lån utan uc – den enda utvägen

Lån skall endast tas om ingen annan utväg finns, och eftersom fler och fler hamnar i ekonomisk knipa ökar antalet utfärdade lån stadigt.

Tagged on:
Victoria

Victoria

Jag heter Victoria och är skribent samt innehållsansvarig på lenders.se. Sedan vi startade 2008 har vår målsättning varit att lista de bästa och mest pålitliga låneföretagen på den svenska marknaden. Med ett starkt fokus på oberoende och objektivitet, prioriterar jag långivare som erbjuder låga avgifter, flexibel återbetalning och tydliga villkor. Jag har en bakgrund inom ekonomi och finans och har arbetat i olika positioner som sträcker sig från finansiell rådgivning till journalistik. Denna blandade erfarenhet ger mig en unik insikt i både den tekniska och mänskliga sidan av lån och krediter. Transparens och ärlighet är kärnan i min arbetsfilosofi. Jag arbetar hårt för att all information på lenders.se ska vara så exakt och uppdaterad som möjligt. Varje artikel, guide och jämförelse jag publicerar går genom en rigorös granskningsprocess. När jag inte är upptagen med att granska låneföretag och skriva artiklar, ägnar jag mig åt löpning och läsning. Jag är också engagerad i flera frivilligorganisationer som fokuserar på finansiell inkludering. Har du några frågor, feedback eller förslag på ämnen du skulle vilja se oss täcka? Tveka inte att kontakta mig. Välkommen till lenders.se. Jag hoppas att du hittar den information du söker och att vi kan hjälpa dig att göra det bästa möjliga valet när det gäller ditt lån eller kredit.

See all posts by victoria