Snabblån är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se. En högkostnadskredit är ett lån med en effektiv ränta 30% eller mer.

Snabblån
# Långivare Lånebelopp Löptid Exempel: 3000 kr i 30 dagar Läs recension Ansök
1 Smspengar logo 1000 - 30000:- Flexibel Kreditkonto Smspengar Ansök
2 Lumify logotyp 2000 - 20000:- 1 mån / förläng räntefritt 30 dagar Lumify Ansök
3 Viaconto logotyp 1000 - 20000:- 3 - 38 mån 553:- Viaconto Ansök
4 ferratum 1000 - 45000:- 30 dagar / flexibel 99:- Ferratum Ansök
5 klicklån 10000 - 40000:- 1 - 7 år (lån från 10000:-) Klicklån Ansök
6 monetti 1000 - 20000:- Flexibel Två valmöjligheter Monetti Ansök
7 Credway logo 1000 - 30000:- Flexibel 65:- Credway Ansök
8 Loanstep 3000 - 25000:- Flexibel Gratis i 14 dagar Loanstep Ansök
9 Nanokredit logotyp 2000 - 25000:- 3 - 9 mån 870:- Nanokredit Ansök

Ferratum

Ferratum ansök direkt

 • Upp till 30 000:-
 • Kreditkonto (Som ett kreditkort på nätet)
 • Flexibel återbetalning

Frogtail

Frogtail ansök direkt

 • Upp till 40 000:-
 • Enkel ansökan om snabblån
 • Personlig ränta
Mobillån

mobillån smslån

 • Låna upp till 25 000:-
 • Flexibel löptid
 • Snabbt svar på ansökan

Vilket kreditkort passar dina behov?

Kortio Kreditkort

 • Alla kreditkort i Sverige
 • Gör Kortio test
 • Använd bara de pengar du behöver

Snabblån från flera långivare

Billiga snabblån utan uc erbjuds idag i många olika former, och dessutom av fler och fler lån- och kreditgivare än någonsin. Detta innebär att priser för att låna pengar sätts väldigt olika och det är viktigt att läsa villkoren noggrant. Jämför alla snabblån och olika smslån utan uc för att pressa priset till din egen fördel. Snabblån innebär främst att ett ansökt lån kan beviljas och utbetalas snabbare än ett vanligt lån. Dessa lån kan ofta tecknas utan uc och med betalningsanmärkningar.

Finns räntefria snabblån?

Snabblån helt räntefritt har blivit ett vanligt förekommande fenomen i bank- och kreditvärlden. Lenders sammanställer alla de bästa erbjudanden om lån och hjälper konsumenter att hitta rätt långivare. De billigaste snabblånen kan hjälpa konsumenter att spara miljarder - bara i Sverige. För en enskild låntagare kan kostnaderna för ett lån skilja med flera hundra procent. Förutom kostnaderna har bankerna olika regler för utbetalning.

Billiga snabblån utan dyra räntekostnader

Har du räknat ut vad räntekostnaden för ditt nya snabblån blir? Billiga snabblån utan ränta är billiga, men de skall trots detta ändå återbetalas i tid. Att veta om sina framtida månadskostnader är ett måste när man lånar pengar. Att låna pengar kan bli kostsamt om budgeteringen spricker för dina tagna lån och krediter. Om möjligt ska man flera gånger per år se över alla sina lån för att se hur man kan lägga om dem för att hitta bästa möjliga pris. Ett snabblån som tecknas billigt och snabbt kan ha dolda avgifter eller finstilt text som gör att kostnaderna skjuter i höjden om lånet exempelvis inte betalas tillbaka på utsatt tid.

Lån utan UC eller annan kreditupplysning

Billiga snabblån utan uc finns att hitta genom Lenders eller andra som skapar listor på erbjudanden och låga priser på lån i olika former. Att låna utan UC eller annan kreditupplysning möjliggör för konsumenten att låna upp mer pengar utan att kreditgivaren vet om du egentligen kan betala tillbaka pengarna eller inte. Även om många lånar pengar endast i nödsituationer har marknaden för snabblån och krediter vuxit kraftigt i Sverige de senaste åren. Låna därför endast pengar när du verkligen behöver - och se upp för de allra dyraste lånen.

Låna med betalningsanmärkning kan vara enkelt

Snabblån eller smslån som de också kallas är en av de former av lån och krediter som kan tas utan någon kreditupplysning. Detta gör det möjligt för personer som sedan tidigare har betalningsanmärkningar och inte blir beviljade privatlån eller blancolån. Det kan vara svårt att låna pengar när man hamnat hos Kronofogden och fått denna "plump" i registret. Men om behovet är stort att låna pengar finns snabblånen till hands för att lösa de värsta ekonomiska kriserna.

Snabblån - Lite enklare

Låna 5000 snabbt

Ett snabblån på 5000 kronor är ibland den enda utvägen när en svår situation har uppenbarat sig i livet. Låna 5000 kr snabbt utan uc eller annan kreditkontroll, men låna endast om du verkligen behöver pengar fort. En kredit kan bli kostsam om den inte kan återbetalas på utsatt tid.

Låna 10 000 kronor

Processen för att låna 10000 kr online snabbt är inte speciellt krånglig. Att låna pengar på nätet har blivit snabbt och enkelt - många erbjuder även dessa lån helt gratis första gången du ansöker. Låna endast pengar om du vet att du har råd att betala av det. Jämför och hitta det billigaste lånet på nätet.

Gratis krediter utan UC

Många kreditgivare erbjuder gratis snabblån utan UC första gången man ansöker. Nya kunder erbjuds alltså ett kostnadsfritt snabblån även med betalningsanmärkning. Dessa gratisvarianter av snabba lån & krediter är självklart mer fördelaktiga än de dyrare alternativen, men för att undvika växande framtida ekonomiska problem skall dessa skuldebrev inte undertecknas i onödan. De seriösa långivarna tillhandahåller förhållandevis justa villkor, men var ändå noga med att läsa igenom avtalet innan du bestämmer dig. Ett gratis lån kan vara lockande att ta, men även om du inte betalar någon ränta eller avgift ska naturligtvis de lånade pengarna betalas åter. Ett återbetalningsplan som inte följs skapar nya kostnader i form av inkassokrav, höga räntor och straffavgifter. Till slut går ett obetalt lån vidare till Kronofogden.